Draadafsluitingen

Draadafsluitingen zijn immens populair en één van de meest gekozen opties voor het omheinen van de tuin. Draadafsluitingen zijn licht in gewicht, verkrijgbaar in allerlei verschillende uitvoeringen waardoor deze altijd gemakkelijk op maat gemaakt kan worden voor uw persoonlijke voorkeuren en ook nog relatief goedkoop.

Draadafsluiting

Soorten draadafsluiting

Er zijn meerdere soorten draadafsluiting, zo zijn er standaard draadafsluitingen, draadafsluitingen met bovenbuis, draadafsluitingen met betonplaat en draadpanelen.

Standaard draadafsluiting

Dit is de snelste en goedkoopste manier van afsluiten. De palen worden in beton gezet en de draadafsluiting wordt hierop strak aangespannen. Voor dit soort afsluiting kunt u rekenen op €10,- euro per lopende meter met een hoogte van 1 meter.

Draadafsluiting met bovenbuis

Wanneer een bovenbuis geplaatst wordt bovenop de standaard draadafsluiting wordt het geheel veel sterker. Deze constructie is ideaal om de afsluiting te laten begroeien met klimplanten of te bekleden met riet. Het doorbuigen van de draad wordt voorkomen door het plaatsen van een bovenbuis. De prijs waarop u kunt rekenen is €25,- euro per lopende meter met een hoogte van 2 meter.

Draadafsluiting met betonplaat

Bij deze afsluiting wordt een betonnen plaat maar deels in de grond gezet, hierdoor krijgt u een betere constructie en voorkomt u schade aan de omheining bij het maaien van het gras. Wanneer u last heeft van dieren is deze constructie ideaal. U kunt rekenen op een prijs van €18,- euro per lopende meter.

Draadpanelen

Draadpanelen lijken heel veel op draadafsluitingen maar zijn anders, draadpanelen zijn namelijk niet vervormbaar. Hierdoor is deze constructie veel steviger en kan deze tegen een stootje. Wanneer u een omheining zoekt voor inbraakbeveiliging is dit de beste keus. Deze omheining kost €20,- tot €30,- euro per lopende meter, de prijs hier is afhankelijk van de hoogte.

Privacy met draadafsluiting

Wanneer u wilt genieten van uw privacy zijn draadafsluitingen op het eerste oog niet geschikt. Er zijn echter enkele oplossingen waardoor u toch kunt genieten van uw privacy met draadafsluitingen. U kunt dit oplossen door kunststof strips, doeken of heidematten te plaatsen. U kunt er ook voor kiezen op de afsluiting te beplanten, hier moet u dan wel enkele jaren geduld voor hebben.

Draadafsluiting vergelijken

Wanneer u van plan bent om draadafsluiting aan te schaffen, dan is het aan te raden om hiervoor offertes van diverse hekwerk specialisten te vergelijken. Door goed te kijken naar prijs en kwaliteit, kunt u eenvoudig kiezen voor draadafsluiting tegen de beste prijs!

Vragen

Dat mag altijd.

Onze hekwerk specialisten bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde hekwerkbedrijven.
Omdat u van meerdere hekwerkbedrijven (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw hekwerk!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de klus uiteindelijk laat uitvoeren door een hekwerkfirma. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.