Hekwerk

Een hekwerk is in eerste instantie bedoeld als omheining voor uw tuin. Maar een hekwerk wordt ook vaak geplaatst om de uitstraling van een woning te verbeteren. Dit soort hekwerken worden dan ook wel sierhekwerken genoemd.

Hekwerk
Of hekwerk indringers buiten de deur houdt is natuurlijk afhankelijk van het soort hekwerk dat wordt geplaatst en de hoogte ervan. Een hekwerk van 1,20 meter zal niet meteen gezien worden als onoverkoombaar obstakel. De hoogte van het hekwerk kunt u ook niet altijd zelf bepalen, deze wordt soms vastgelegd door de gemeente.

Samenstelling hekwerk

De samenstelling van uw hekwerk kunt u helemaal zelf bepalen, er zijn metalen-, aluminium-, stalen- en houten hekwerken of een combinatie daarvan. Daarnaast wordt een hekwerk vaak op maat gemaakt waardoor u helemaal vrij bent in het kiezen van de stijl. Of u nou een gracieus, romantisch kastanje hekwerk, strak hekwerk of draad hekwerk wilt, alles is mogelijk. Met metaal, wat erg flexibel is, kunt u kiezen uit vele vormen. Ook wat betreft de kleur bent u helemaal vrij om te kiezen wat u zelf mooi vindt.

Hekwerk heeft over het algemeen een erg lange levensduur en vraagt bijna geen onderhoud.

Hekwerk vergelijken

Doordat er zoveel verschillende keuze is bij het kiezen van een hekwerk heeft u de prijs zelf in de hand. Er wordt vaak gedacht dat een hekwerk met een fors prijskaartje gaat, dat hoeft niet zo te zijn. U kunt zich voorstellen dat een hekwerk van twee meter hoog met allerlei sierlijke krullen meer zal kosten dan een strak hekwerk om de tuin af te schermen. Wat uw budget ook is, een hekwerk is altijd te verkrijgen.

Wanneer u offertes van diverse hekwerk specialisten vergelijkt kunt u bovendien eenvoudig extra besparen. Door te kijken naar prijs en kwaliteit, kiest u gemakkelijk voor de specialist met de beste prijs!

Vragen

Dat mag altijd.

Onze hekwerk specialisten bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde hekwerkbedrijven.
Omdat u van meerdere hekwerkbedrijven (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw hekwerk!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de klus uiteindelijk laat uitvoeren door een hekwerkfirma. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.