Kastanje hekwerk

Met een kastanje hekwerk heeft u een natuurlijk hekwerk dat geheel milieuvriendelijk is. Naast dat dit inheemse hout milieuvriendelijk is, is het relatief gezien ook goedkoop.

Kastanje hekwerk

Duurzaamheid kastanje hout

Tamme kastanje is zo duurzaam dat dit zonder allerlei chemische behandelingen buiten gebruikt kan worden. Kastanjehout wordt in dezelfde duurzaamheidsklasse geclassificeerd als tropische houtsoorten zoals Mahonie en Redwood.

Om een doorgang te maken in de kastanje afsluiting wordt gebruik gemaakt van een 'jarry' tuinpoort. Deze sluiten perfect aan bij de omheining en is goed verstevigd en verbonden met het scharnierwerk. De prijs van zo'n poortje is €50,- tot €100,- euro, bent u redelijk handig dan is deze ook gemakkelijk zelf te maken met het overschot van kastanje latten.

Hekwerk specialisten vergelijken

Wanneer u een hekwerk wilt laten plaatsen kunt u hier geheel gratis en vrijblijvend verschillende offertes vergelijken van hekwerk specialisten bij u in de buurt! Door meerdere offertes te vergelijken kunt u tot wel 40% besparen op het laten plaatsen van een kastanje hekwerk.

Vragen

Dat mag altijd.

Onze hekwerk specialisten bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde hekwerkbedrijven.
Omdat u van meerdere hekwerkbedrijven (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw hekwerk!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de klus uiteindelijk laat uitvoeren door een hekwerkfirma. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.